donderdag 31 januari 2013

Zwangerschapsbadmode: het hele jaar door

In de webshop van Neufmoisbelle bieden we het hele jaar door zwangerschapsbadmode aan. Uiteraard voor de zomervakantie zijn deze mooie badpakken, bikini's en tankini's een musthave! Maar ook als je in de winter wilt zwemmen, kan je voor je badkleding terecht bij Neufmoisbelle. In dit blogartikel kijken we naar de diverse merken en items die we aanbieden in de shop.

Bikini, tankini of badpak?
Net als bij gewone badkleding, heb je bij zwangerschapsbadmode ook de keuze uit diverse soorten zwemkleding. Vond je een badpak altijd heerlijk zitten tijdens het zonnen of zwemmen? Blijf dit dan ook lekker dragen! Of wil jij je mooie ronde buik showen in je badkleding? Kies dan voor één van de mooie bikini's. Een tankini is een model tussen het badpak en de bikini in. Een tankini is een tweedelig badpak. Het topje is langer en valt over de buik, maar deze is los van het broekje. In onze webshop bieden we alle 3 de varianten aan. Hieronder lichten we enkele merken toe.

Stijlvol in Prego
Een van onze zwangerschapsbadmode merken is het Amerikaanse merk Prego. Prego is dé specialist in zwangerschapsbadmode. De bestsellers van dit merk zijn de tankini's. Het voordeel van deze tankini's is dat je borsten goed worden ondersteund, omdat er in de tops een meegroeibeha is verwerkt.

Kleurrijk in Amoralia

De zwangerschapstankini's van het Engelse merk Amoralia zijn heerlijk om te dragen. Het bovenstuk rekt namelijk mee met je buik en hij valt perfect om je buik heen. Daarnaast zijn de schouderbandjes verstelbaar, dit zorgt voor extra ondersteuning.

Bestippeld in Made in Femmes

Een van de leukste en meest trendy tankini's van dit moment, is toch wel de rood met witte stippen tankini van Made in Femmes. Dit Franse merk heeft een tankini ontworpen met een mooie pasvorm. De cups zijn extra verstevigd en de tankini sluit perfect aan bij het lichaam.

Multifunctioneel in Boob
De borstvoedings expert Boob heeft qua zwangerschapsbadmode absoluut de meest praktische badkleding ontworpen. In onze shop vindt je een badpak welke zowel tijdens de zwangerschap, tijdens de borstvoedingsperiode en daarna gedragen kan worden. Dit badpak heeft verstelbare koortjes waardoor je je buik meer of minder ruimte geeft. Zowel de bikini als het badpak van Boob hebben de slimme Boob-overlap waardoor je discreet borstvoeding kunt geven. Kortom van deze badkleding kun je heel lang plezier van  hebben!

Ben je nieuwsgierig geworden naar onze zwangerschapsbadmode? Neem dan snel een kijkje in de webshop en vind daar jouw perfecte tankini, bikini of badpak!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten