woensdag 20 februari 2013

Nieuw: Gekleurde skinny jeans van Mama Licious

Nieuw in de webshop van Neufmoisbelle zijn de gekleurde spijkerbroeken van het merk Mama Licious. We hebben een zalmkleurige skinny jeans binnen en een spijkerbroek met luipaard print. Deze trendy fashion items lichten we toe in dit blogartikel.

De oranje jeans
Een prachtige spijkerbroek in een lichte oranje zoete kleur. De pasteltinten zijn helemaal in de mode in de lente en zomer van 2013, dus met deze broek zet jij de trend! Deze broek kan gecombineerd worden met neutrale kleuren, zoals grijze, zwarte of witte shirts. Maar je kan ook gaan voor kleur op kleur en er voor kiezen om deze broek te combineren met bijvoorbeeld een mooie blauwe top. 

De luipaard print 
Ook deze broek is gewaagd, maar zeer trendy! Deze lichtgrijze broek heeft een hippe luipaard print. Met deze broek kan je verschillende kanten op: draag de broek met een stoere top en sneakers, of met een chique top, blazer en hoge hakken.. het kan allemaal!

Nog meer kleur

Ben je net als wij gek op gekleurde spijkerbroeken? Dan ben je bij Neufmoisbelle aan het juiste adres! Naast bovengenoemde spijkerbroeken bieden we van hetzelfde merk, Mama Licious, nog 3 gekleurde broeken aan. Deze leuke broeken zijn verkrijgbaar in de knal kleuren rood, groen en blauw. Wederom zijn dit gewaagde kleuren, maar hiermee zul je zeker opvallen! 

De lichtroze en luipaard skinny jeans bieden we je aan voor een fijne prijs van €49,95. De blauwe, rode en groene spijkerbroeken kun je bij ons kopen voor maar liefst €39,95. De broeken kun je eenvoudig online bestellen in onze webshop of je kunt ze eerst komen passen in onze winkel. Neufmoisbelle is jouw nummer 1 voor de beste zwangerschapsjeans!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten