woensdag 20 februari 2013

Torelle: Voor de stijlvolle en chique zwangere vrouw


Ook als vrouwen zwanger zijn, willen ze graag hun stijl behouden. In de webshop van Neufmoisbelle bieden we een breed assortiment aan, zodat er voor iedere stijl kleding iets is te vinden. Of je nou van stoere tops houdt, chique jurkjes of van vrolijke prints. Voor iedere zwangere vrouw hebben we de geschikte kleding. In dit blogartikel kijken we naar een kledingstijl voor de stijlvolle en chique zwangere vrouw. Bij deze kledingstijl sluit het merk Torelle perfect aan.

Een Pools succes sinds 1996
Al ruim 17 jaar is Torelle een succes in de zwangerschapsmarkt. Het is een familiebedrijf dat in 1996 is opgezet. Tegenwoordig is het merk in heel Europa te verkrijgen en ook buiten Europa worden ze groot. Zo kun je het merk ook al kopen in onder meer Australiƫ en Nieuw Zeeland. Vol trots kunnen wij jullie meedelen dat ook in de webshop van Neufmoisbelle dit Poolse succes te koop is. We bieden een aantal prachtige chique jurkjes aan.

Een kleurrijke collectie
Iedere collectie van Torelle is vrolijk, chique, stijlvol en gemaakt van prachtige stoffen. Het merk creƫert de mooiste jurkjes, fijne basis tops, tunieken met leuke prints, stijlvolle rokjes en de fijnste jassen en vesten. Ze hebben een zeer ruime collectie en deze items maken ze werkelijk in alle kleuren! De modellen die op de foto's zijn afgebeeld worden ook nog van top tot teen aangekleed zodat je direct inspiratie op kunt doen hoe je de kleding kunt combineren met een tas, schoenen en sieraden. Dit alles wordt je aangeboden voor een betaalbare prijs! Wat wil je nog meer?

Momenteel bieden we in onze shop een aantal jurkjes aan met flinke korting! Bekijk de jurkjes op deze pagina. Ben je nieuwsgierig geworden naar de prachtige kleding van Torelle? Neem dan snel een kijkje in onze webshop en vindt daar jouw perfecte zwangerschapsjurk.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten