maandag 25 februari 2013

Bezoek ook eens onze winkel!


Het was tijd voor uitbreiding. Ruim twee maanden geleden werd dan ook de eerste fysieke winkel van Neufmoisbelle geopend. In dit blogartikel vertellen we je meer over de winkel!

De openingWe kregen steeds meer reacties of er de mogelijkheid bestaat om de kleding ook te passen. Dit heeft ons doen besluiten om een fysieke winkel te openen, de Neuf Mois Belle Concept Store. Met hoge verwachtingen hebben we toegeleefd naar 15 december, de officiële datum waarop de fysieke winkel geopend werd. We waren erg benieuwd naar de reacties en meningen van onze klanten, en zijn nu twee maanden later erg blij met het besluit. We hebben al veel positieve reacties gehad en klanten die tevreden de winkel verlaten.

Het assortimentHet grote assortiment aan zwangerschapskledij dat je in onze webshop kunt vinden, hangt ook in onze winkel. Ook in de winkel vind je dus de bekende merken zwangerschapskleding en daarnaast uiteraard ook de minder bekende merken die zorgvuldig zijn geselecteerd. Zie je een leuk kledingstuk in de webshop maar twijfel je over de juiste maat, dan kun je met een bezoek aan onze winkel bekijken of het past. In de winkel krijg je persoonlijk advies op maat! Naast het assortiment zwangerschapskleding is er méér te zien in de Concept Store. Je kunt namelijk alvast kleding uitzoeken voor je aanstaande dochter of zoon! We hebben een collectie babykleding bestaande uit onder andere shirtjes, broekjes en slofjes.

Kom niet alleenOm het voor je nog comfortabeler te maken hebben we ook gedacht aan je man en eventuele kinderen. Op de loungebank is er de mogelijkheid voor je man om een ontspannend magazine te lezen en voor de kinderen is er een leuke kinderhoek aanwezig. Dit geeft jou de tijd om eens rustig rond te snuffelen!

Openingstijden en adresDe winkel is geopend van woensdag tot en met zaterdag van 10.00 tot 18.00 uur. De Concept Store is heel gunstig gelegen en met voldoende parkeergelegenheid op de Ninoofsesteenweg 247 in Dilbeek. Ben jij al in onze fysieke winkel geweest? We verwelkomen je graag!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten