vrijdag 1 maart 2013

Merk: Noppies

Eerder schreven we op onze blog al items over de merken Torelle, Love2Wait, Queen Mum, Hotmilk, Boob, Carriwell en 9Fashion. Een merk dat zeker niet onbesproken mag blijven komt in dit blogartikel aan bod: Noppies. We vertellen je over de historie, de uitstraling van het merk en de artikelen van Noppies in ons assortiment!

De historieNoppies werd in 1991 opgericht in Amsterdam. Het merk introduceerde iets nieuws: mode voor zwangere vrouwen. Het bedrijf groeide snel en vijf jaar later was het al aanwezig in 15 verschillende landen in Europa. Niet veel later kwam Noppies ook in Amerika en in het Verre Oosten op de markt. In het afgelopen decennium heeft het haar assortiment uitgebreid met een kledinglijn voor baby's in 2000 en voor kinderen in 2010. In Nederland opende Noppies haar eerste brandstore in Amstelveen en inmiddels wordt de kleding van Noppies in 55 landen verkocht, waarmee het één van de grootste spelers in de wereld is op het gebied van zwangerschapsmode en babykleding.

De kleding van NoppiesNoppies maakt sensuele body fashion en streeft ernaar om comfortabele, stijlvolle zwangerschapskleding te creëren van superieure kwaliteit met een perfecte pasvorm. Daarnaast heeft het merk een uitgebreide basiscollectie en accessoires voor de zwangere vrouw. Bij de productie van haar kleding streeft Noppies ernaar om dit zoveel mogelijk op een maatschappelijk verantwoorde manier te doen. Zo werkt het merk regelmatig samen met organisaties en stichtingen die zich inzetten voor moeders en kinderen over de hele wereld die zich bevinden in een minder fortuinlijke situatie. Dit is één van de redenen waarom Neuf Mois Belle de kleding van Noppies in haar assortiment heeft opgenomen. In een eerder blogartikel schreven we al over de fair trade producten in ons assortiment en het belang dat we hechten aan het zorgvuldig selecteren van de positiekleding in ons assortiment.

Noppies in ons assortimentIn onze webshop kun je een breed assortiment aan zwangerschapskleding van het merk Noppies terugvinden. Zwangerschapsjurken, topjes, shirts, broeken, shorts, borstvoedingskleding en nog veel meer bieden we aan! Ben je nieuwsgierig geworden naar deze producten? Bezoek dan snel de webshop van Neufmoisbelle! Hier vind je zonder twijfel de leuke positiekleding van Noppies waar je naar op zoek bent!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten