donderdag 14 maart 2013

Kleurrijk de lente in met Esprit

Een kijkje uit het raam levert ons vandaag weer een wit beeld. Dit doet denken dat de winter nog lang niet voorbij is, maar officieel begint de lente volgende week al! De dagen worden steeds langer en ook het zonlicht wordt sterker, alleen de temperatuur moet nog mee gaan werken. Om je alvast in de lentestemming te brengen presenteren we in dit blogartikel de vrolijke lentekleding van Esprit.

EspritHet internationale modemerk Esprit werd in 1968 opgericht in San Fransico door Susie en Doug Tompkins. Bij Esprit staat een creatieve, verantwoordelijke en positieve houding voorop. Deze waarden zijn duidelijk terug te zien in de kleding die Esprit ontwerpt: een losse, authentieke en ongedwongen stijl. Inmiddels is Esprit aanwezig in meer dan 40 landen met meer dan 1.000 eigen winkels en 10.000 groothandels die de kleding van Esprit verkopen.

Zwangerschapskleding van EspritVoor elke gelegenheid en elke doelgroep heeft Esprit een passend kledingstuk en zo ook voor de zwangere vrouw. Bij het ontwerp van de zwangerschapsmode van Esprit is rekening gehouden met de veranderingen van het lichaam tijdens de zwangerschap. Bestel dan ook gewoon je eigen maat wanneer je een kledingstuk van Esprit besteld! Esprit heeft een mooie voorjaarscollectie zwangerschapskledij ontworpen met hippe kleurrijke shirtjes, jurkjes en broeken.

Nieuw bij NeufmoisbelleNeufmoisbelle heeft een aantal erg leuke en vrolijke artikelen van Esprit toegevoegd aan haar assortiment. Wees voorbereid op de lente met een zwangerschapsjurkje, shirtje of broek. De Esprit zwangerschapsjurk Royal Blue heeft een hippe watervalkraag en is mooi afgewerkt. Het zwangerschapsshirt Chinese Yellow is met zijn hippe voorjaarskleur perfect geschikt voor de lente! Dit shirt is heel goed te combineren met de skinny zwangerschapsbroek Royal Blue, ook in een prachtige kleur blauw. De broek is van katoen met een smal geel koordje in de tailleband.

Heb je net zoveel zin in de lente als dat wij hebben? Kom alvast in de stemming en neem eens een kijkje in onze webshop. Hier vind je een mooie collectie zwangerschapskledij van Esprit voor het voorjaar!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten