donderdag 21 maart 2013

De juiste beha tijdens je zwangerschap

In ons assortiment vind je een ruim aanbod zwangerschapslingerie en borstvoedingslingerie met veel leuke merken. Maar waar moet je nu op letten bij de aanschaf van een beha tijdens je zwangerschap? Om pijnlijke borsten en schouders te voorkomen is het dragen van de juiste zwangerschapsbeha erg belangrijk. In dit blogartikel geven we je tips voor het kiezen van de juiste beha en geven we je informatie over de beha's die je in onze webshop terug kunt vinden.

Koop je beha op tijd
Je borsten groeien tijdens je zwangerschap in een snel tempo tot je vierde à vijfde zwangerschapsmaand en dan weer na de bevalling wanneer de melkproductie op gang komt. Na een aantal maanden zwangerschap zul je merken dat je normale beha niet meer fijn zit. Dit is dan ook het juiste moment om over te stappen op een zwangerschapsbeha. Een zwangerschapsbeha geeft je de extra steun die je borsten goed kunnen gebruiken nadat ze flink gegroeid zijn, zodat je borsten na de zwangerschap mooier blijven.

De juiste maat
Wanneer je voor het eerst een zwangerschapsbeha koopt kan het handig zijn om deze in de winkel te passen. Zelf kun je ook prima de juiste maat bepalen: online beha's kopen is niet zo moeilijk als je zou denken. Het enige wat je nodig hebt is een meetlint en onze tips! Op onze website bieden we je een stappenplan waarmee je jouw cupmaat kunt bepalen.

Meegroeibeha: goede keus en goedkoop
Omdat de omvang van je borsten tijdens de zwangerschap veel veranderd, is een meegroeibeha eigenlijk de beste en goedkoopste keus. Hiermee voorkom je dat je telkens een andere beha moet kopen, plus dat een meegroeibeha ook gewoon heel comfortabel zit. De cups rekken voldoende mee zodat je de beha de hele zwangerschap door kan gebruiken. Met de vele haakjes aan de meegroeibeha kun je de beha eenvoudig aanpassen aan je borstomtrek. 

Lang plezier van een meegroeibeha en borstvoedingsbeha in één
Nog makkelijker dan een meegroeibeha is een meegroeibeha en borstvoedingsbeha in één! Deze beha is geschikt voor je zwangerschap, maar ook voor na je zwangerschap als je besluit om borstvoeding te geven. In ons assortiment beha's zijn bijna alle beha's een meegroeibeha en borstvoedingsbeha in één.

Aanraders uit ons assortiment
Met de Boob Fast Food bh heeft het Zweeds modelabel één van de fijnste zwangerschapsbeha én borstvoedingsbh ineen weten te ontwikkelen. De bh is naadloos en heel elastisch, waardoor je de bh perfect tijdens je hele zwangerschap kunt dragen. We hebben deze bh in verschillende kleuren en gestreept in ons assortiment. De Cache Coeur zwangerschaps/borstvoedings bh Dunes is waarschijnlijk de meest comfortabele beha uit ons assortiment. De cups zijn naadloos en zijn gemaakt van zeer soepel en rekbaar materiaal. De beha is tevens gemakkelijk en elegant: met nikkelvrije magneetjes is de cup met 1 hand te openen en te sluiten tijdens de borstvoeding. Een goedkopere maar toch comfortabel alternatief is de zwangerschap en borstvoedingsbeha van Emma Jane, verkrijgbaar in zwart in wit. Bekijk de artikelen eens in onze webshop!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten