donderdag 7 maart 2013

Zwangerschapskleding van Amoralia

Het assortiment in onze webshop bestaat uit een groot aantal leuke merken. Het ene merk is erg trendy en hip, een ander merk is vooral duurzaam en praktisch. In onze webshop vind je vooral veel merken die deze eigenschappen van zwangerschapskleding combineren! Één van deze merken is Amoralia. In dit blogitem vertellen we je meer over dit merk!

Engels topmerk
Misschien denk je bij Amoralia eerder aan een Spaans of Italiaans merk? Het is echter een topmerk gevestigd in Londen. Ruim 8 jaar geleden is het idee ontstaan bij Jules Canterbury toen zij werkte voor een advertentiebureau in opdracht van een klant die lingerie verkocht. Ze zag een gat in de markt voor mooie zwangerschapsbh's. Gemotiveerd door haar zwangere zus en vrienden heeft ze in februari 2005 het merk Amoralia opgericht. Ze realiseerde zich dat juist in de zwangerschapsperiode het voor de vrouw belangrijk is om zich vrouwelijk en sprankelend te voelen. Vanuit die gedachte heeft Amoralia er van begin af aan naar gestreefd om de meest stijlvolle en comfortabele zwangerschapskleding van de beste kwaliteit op de markt te brengen.

Sexy lingerie en prachtige nacht- en badkleding
Inmiddels is Amoralia een populair merk voor de zwangere vrouw. Naast comfortabele lingerie brengt het ook een uitgebreid assortiment aan nacht- en badmode op de markt. De producten zijn scherp geprijsd: voor een goede prijs heb je een comfortabel en mooi kledingstuk in huis! Net als veel van de andere merken in ons assortiment steunt Amoralia een goed doel. Een percentage van de winst doneert het merk aan Tommy's. Een goed doel dat gericht is op het voorkomen van verdriet door vroeggeboorte, miskraam en doodgeboren baby's.

Amoralia in ons assortiment
Ben je op zoek naar leuke nacht- en badkleding? Wij hebben een uitgebreid assortiment van Amoralia in ons assortiment! Je vindt in onze webshop onder andere de zwangerschapstankini Reglisse. Deze tankini is al jaren een bestseller van Amoralia. Het bovenstuk rekt mee en valt perfect om je buik. Ook hebben we een aantal hele mooie pyjama's van Amoralia in het assortiment die je tijdens de zwangerschap én de borstvoedingsperiode kunt dragen. Een ingebouwd topje zorgt voor extra steun en veel van de pyjama's hebben een zeer handige borstvoedingsopening!
Tankiniamoraliapyjama

Naast de zwangerschapsbadmode en nachtkleding hebben we nog meer van het merk Amoralia. Neem snel een kijkje in de webshop!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten