dinsdag 22 januari 2013

De fijnste zwangerschapsjurken van Queen Mum

In onze webshop bieden we talloze jurkjes aan van verschillende merken. Een van deze leuke merken is het Nederlandse merk Queen Mum. Van dit leuke merk hebben we voornamelijk veel basis jurken, iets wat natuurlijk een must is voor iedere garderobe! In dit blogartikel kijken we naar het merk Queen Mum.

Zwangerschapskleding uit Nederland
Dit leuke Hollandse merk staat voor kwalitatieve materialen, de perfecte pasform en luchtige, comfortabele ontwerpen. Queen Mum speelt in op de nieuwste trends en prints, zodat iedere zwangere vrouw er trendy uit ziet! Zwangerschapskleding wordt maar een paar maanden gedragen, dus zorgt Queen Mum er voor om die paar maanden zo trendy en comfortabel mogelijk te maken. Het merk streeft er naar dat vrouwen tijdens de zwangerschapsperiode zich mooi, modern en fantastisch kunnen voelen.

Eigen stoffen
Queen Mum maakt samen met gerenommeerde fabrieken haar eigen stoffen zelf. Hierdoor creĆ«ert het merk sterke jerseys en prachtige breisels. Daarnaast worden alle kledingstukken van het merk  in zeer goede omstandigheden geproduceerd.

De collecties
De huidige wintercollectie van Queen Mum bestaat uit veel donkere kleuren: zwart, grijs, donkerblauw en donkergroen. Ook de mooie kleur oker geel zien we veel terugkomen in deze collectie. Wat opvallend is dat de kleur rood eruit springt in deze collectie! De collectie voor de lente en de zomer ziet er heel kleurrijk uit: veel zomerse kleuren, shirts en jurkjes met bijzondere prints, en ook mooie chique blazers. 

Queen Mum & Neufmoisbelle
In onze webshop bieden we verschillende items aan van Queen Mum. Dit zijn voornamelijk veel basis items. We hebben gemerkt dat de dames zo gek zijn op de basis items van Queen Mum, dat ze vaak zelfs na de zwangerschap nog gedragen worden! Bij ons vindt je leuke vestjes, shirts, jurkjes, broeken, rokjes en tunieken.

Ben je nieuwsgierig geworden naar deze items? Neem dan snel een kijkje in onze webshop en vindt daar onder meer jouw ideale zwangerschapsjurk, top of broek.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten