woensdag 9 januari 2013

Merk: 9Fashion

Neufmoisbelle biedt in haar webshop verschillende merken aan. Deze merken bevatten allemaal prachtige positiekleding waar elke zwangere vrouw zich mooi in kan voelen. Een van deze merken die dit mogelijk maakt, is het merk 9Fashion. In dit blogartikel kijken we naar dit merk.

Wie is 9Fashion?
9Fashion is op dit moment de grootste Poolse producent van positiekleding. In 2003 is dit bedrijf opgericht. 4 jaar na de oprichting was 9Fashion het meest verkochte merk in Polen voor zwangerschapskleding! In een korte tijd hebben ze dus een grote groei gemaakt. Inmiddels is in heel Europa dit prachtige merk bekend.

Waar staat het merk voor?
De zwangerschapskleding van 9Fashion geeft zwangere vrouwen een comfortabel, aantrekkelijk en sexy gevoel. De zwangerschapskleding die het Poolse bedrijf heeft ontworpen, richt zich op moderne, actieve en zelfbewuste vrouwen die ook tijdens de zwangerschap er goed en modieus uit willen zien. De vrouwelijke vormen van het figuur van een zwangere vrouw worden prachtig benadrukt in de kleding. Bij het ontwerpen van de kleding worden de modetrends van dat moment meegenomen en deze worden verwerkt in de eigen stijl van 9Fashion.

De huidige collectie
De huidige collectie van het Poolse merk, is te vinden in de webshop van Neufmoisbelle. Deze collectie bestaat uit chique en casual jurken, tops en truien, tunieken en jassen. Een breed assortiment dus van prachtige kleding! De kleuren die we veel terug zien in deze collectie zijn donker groen, donkerrood, diverse tinten grijs en het neutrale zwart. Opvallend is dat veel kleding een nadruk legt op de buik, door bijvoorbeeld een mooie strik.

Ben je nieuwsgierig geworden naar de prachtige zwangerschapskleding van 9Fashion? Neem dan snel een kijkje in de webshop van Neufmoisbelle! Hier vindt je een ruim assortiment van het Poolse merk. Je vindt hier ongetwijfeld jouw perfecte zwangerschapsjurk of zwangerschapsjas!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten