donderdag 31 januari 2013

De modetrends voor 2013

Alhoewel het nu nog volop winter is, is heel modeland alweer bezig met de collecties en nieuwe trends voor de lente en de zomer van 2013. Bij Neufmoisbelle kunnen we niet wachten tot het zonnetje weer begint te schijnen en we de leuke vrolijke kleurtjes weer aan kunnen! In dit blogartikel tonen we je de modetrends van de lente 2013.

Volledig in één kleur
De eerste trend voor de lente is kleur! Waar we in de zomer van 2012 nog volop genoten van de color blocking trend, waarbij we leuke felle kleuren met elkaar combineerden, is de trend voor 2013 dat je geheel in één kleur gekleed kan! De kleur van je jurkje mag je dus ook doortrekken naar je schoenen en tassen. De mooie kleuren die we gaan zien in dit seizoen zijn: kobalt blauw, fuchsia roze en warm oranje.

Sorbet kleuren
Van deze trend krijgen wij spontaan zin in de lente en de zomer. De lichte roze, zalmkleurige, turquoise, mint, lichtgele en beige kleuren zijn dé trend van 2013. Deze heerlijke zoete pastel tinten maken van jouw outfit een feest!

Zomers wit
In de lente krijgen we alvast een voorproefje voor de zomer: wit! Hoewel wit officieel geen kleur is, wordt hij wel bestempeld als een grote trend. Door wit te dragen creëer je een luchtige, zomerse en chique outfit.

Grafische prints
Leuke grafische prints zien we in de lente volop terug. Kleurrijk en stijlvol zien we ze in allerlei varianten. Daarnaast zullen dierenprints zoals luipaard-, tijger-, panter-, en slangenprints ook de show stelen. Ook de bloemenprints komen ook dit jaar weer terug en laten je vrolijk de lente doorgaan!

Hoge hakken

Hoewel ze absoluut niet comfortabel zijn – en zeker niet voor zwangere vrouwen –  is deze trend bedoeld voor zij die durven! Hoge hakken zijn altijd in de mode, maar in de zomer van 2013 vooral. De sleehak is niet meer weg te denken en hoge sandaaltjes met dunne hakken zijn ook weer in de mode. Zeker niet comfortabel, maar wel mooi!
  
Ben jij net als wij zo enthousiast geworden over de modetrends van de komende lente? Neem dan snel een kijkje in de webshop van Neufmoisbelle, want de nieuwe collectie positiekleding stroomt al binnen!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten