donderdag 17 januari 2013

Hotmilk: Door vrouwen, voor vrouwen

Nieuw in het assortiment van Neufmoisbelle zijn: de nachtkleding en zwangerschaps en voedingsbh's van het merk Hotmilk. Deze bh's hebben geen beugels maar bieden zeer veel steun. Deze beha's van Hotmilk zijn dus heel comfortabel voor tijdens de zwangerschaps- en borstvoedingsperiode. In dit blogartikel kijken we naar dit nieuwe merk, Hotmilk.

Gedragen door alle fashionista's
Het merk is ontworpen door vrouwen, voor vrouwen. De lingerie en nachtkleding van het merk is trendy en chique. De kleding wordt omarmd door Hollywood beroemdheden, internationale modebladen en het wordt gedragen door alle fashionista's. Hotmilk is het merk dat iedere zwangere vrouw wilt dragen!

Het begin van Hotmilk
Toen de mede-oprichter, Lisa Ebbing, zwanger was van haar eerste kind, merkte zij op dat er weinig inspirerende lingerie was voor zwangere vrouwen. Dat was voor haar het moment om samen met haar vriendin Angela Crosbie, een prachtig verfijnd lingerie merk te starten. Een lingerie merk dat vrouwelijk, sexy én praktisch is. Inmiddels is Hotmilk verkrijgbaar in 47 landen, zes continenten en zijn er meer dan 800 retailer winkels die het merk verkopen.

Kleding voor de zwangerschapsperiode & Kraamperiode

Hotmilk biedt producten tegen betaalbare prijzen. Het bedrijf streeft er naar om de levens van vrouwen en kinderen over de hele wereld beter te maken. Dit maken ze mogelijk met zwangerschapslingerie, loungewear en zwangerschaps- en voedingsbh's. Zoals eerder in dit blogartikel al is benoemd, zijn de bh's zo comfortabel mogelijk gemaakt. De loungetops (die tegelijkertijd ook borstvoedingstops zijn) bevatten een stevige ingebouwde bh. Deze tops zijn gemaakt van een heerlijke zachte stof en zijn afgewerkt met handige clips voor het geven van borstvoeding. Ideale lounge kleding dus voor zowel de zwangerschapsperiode als in de kraamperiode.

In de webshop van Neufmoisbelle bieden we een aantal items aan van dit prachtige merk. We bieden onder meer loungekleding, nachtkleding en borstvoedingsbh's. Ben je nieuwsgierig geworden naar dit leuke merk? Neem dan snel een kijkje in onze webshop. Bij Neufmoisbelle ben je altijd aan het juiste adres voor al je zwangerschapskleding en borstvoedingskleding.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten