woensdag 9 januari 2013

Borstvoedingsbh's van Carriwell


Tijdens de zwangerschap maakt het lichaam van een vrouw bijzondere veranderingen door. Comfortabele en ondersteunende kleding is dan wel zo fijn tijdens deze periodes. Voor zwangerschapskleding is er genoeg keuze in de webshop van Neufmoisbelle. Maar we bieden ook kwalitatieve borstvoedingskleding en ondergoed aan. In dit blogartikel kijken we naar de borstvoedingsbh's van het merk Carriwell.

Wie is Carriwell?
Al ruim 15 jaar is het merk Carriwell actief bezig om de beste ondersteuning te bieden tijdens de Zwangerschaps- en borstvoedingsperiode. Carriwell streeft er naar om voor moeders hoogwaardige, functionele maar ook betaalbare lingerie te creëren. Alle producten zijn ontwikkeld in samenwerking met verloskundigen, dokters en moeders over de hele wereld. Hierdoor is Carriwell dé expert voor alle zwangerschaps- en borstvoedingskleding.

Welke producten maakt Carriwell?
De lingerie die gemaakt wordt zijn zowel zwangerschapslingerie als borstvoedingslingerie. Hierbij valt te denken aan: zwangerschapsslips, buikbanden, corrigerende slips voor de buik, comfortbustiers voor 's nachts en voedingsbeha's en meegroeibeha's. Een ruime collectie dus, aan zeer praktische en comfortabele kledingstukken.

Carriwell bij Neufmoisbelle
In de webshop van Neufmoisbelle bieden we een aantal van deze bijzondere producten aan. Zo bieden we zeer comfortabele naadloze slaapbeha's. Deze beha's zijn van biologisch katoen gemaakt. Doordat de sluitingen en de haakjes ontbreken, zijn ze ideaal om in te slapen. Daarnaast bieden we ook comfortabele én sexy bustiers met kant. Deze voedingsbeha's zijn ook handig om in te slapen omdat ook hierbij de sluitingen en de haakjes ontbreken. De cups kunnen eenvoudig opzij geschoven worden, waardoor je heel makkelijk borstvoeding kunt geven. Tot slot bieden we ook een praktische meegroeibeha / voedingsbeha aan. Dit naadloze stretchy model geeft genoeg ruimte om mee te groeien.

Ben je nieuwsgierig geworden naar deze producten? Neem dan snel een kijkje in onze webshop en vind daar de juiste borstvoedingsbh of zwangerschapsbh!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten