dinsdag 15 januari 2013

De SALE is weer begonnen!

Goed nieuws voor alle zwangere dames: de SALE is  weer begonnen bij Neufmoisbelle! We verkopen prachtige winter items nu met flinke kortingen. Dus nu kun je nóg voordeliger en nóg meer shoppen in onze webshop! In dit blogartikel lees je alles over de SALE op de wintercollectie.

De zwangerschapsperiode is al duur genoeg.
Er zijn zoveel dingen die je moet aanschaffen, aparte kleding en producten: zowel voor jezelf als voor je toekomstige kindje. Daarom biedt de SALE natuurlijk een prachtige uitkomst. Vanaf januari zijn de kortingen van start gegaan en kun je de mooiste winter artikelen shoppen met extra korting.

SALE op bijna alle merken

De merken die mee doen aan de SALE zijn onder meer Mama Licious, Noppies, Queen Mum, Torelle, Belly Button en 9 Fashion. Van deze merken kun je heerlijke coltruien kopen, prachtige jurkjes, stoere tops, warme winterjassen en vesten, en fijne basic shirts.

Makkelijk online bestellen
Heerlijk thuis vanuit de luie stoel bestellen, is makkelijk gedaan in de webshop van Neufmoisbelle. We bieden diverse betaalmethoden, zoals onder meer iDEAL, overschrijving en PayPal. Voor zowel Nederland als België gelden gratis verzendkosten bij een minimale besteding vanaf €49,- En als je vóór 15:00 uur een bestelling plaatst, wordt je bestelling vaak nog dezelfde dag verzeonden. Alleen maar voordelen dus wanneer je je artikelen in onze webshop bestelt!

Kleding passen in de winkel
Ben je heel enthousiast over onze (afgeprijsde) artikelen maar wil je ze toch graag even voelen en passen? Dat kan! Sinds 15 december hebben we onze eigen winkel, gevestigd in Dilbeek. Hier ben je van woensdag tot en met zaterdag van harte welkom om zowel de SALE items als de nieuwe collecties te shoppen.

Ben je nieuwsgierig geworden naar de afgeprijsde artikelen? Neem dan snel een kijkje in de webshop bij de categorie SALE en vindt daar de perfecte positiekleding!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten