dinsdag 15 januari 2013

Trendy merk: Boob

In de webshop van Neufmoisbelle bieden we een ruim aanbod zwangerschapskleding van diverse merken aan. Naast zwangerschapskleding hebben we ook een groot assortiment aan borstvoedingskleding. In dit blogartikel kijken we naar een merk dat zowel zwangerschapskleding als borstvoedingskleding maakt; Boob.

Wie is Boob?
Boob is een Zweeds merk dat gespecialiseerd is in kwalitatieve en praktische borstvoedingskleding. Het Zweedse merk is de uitvinder van het innovatieve overlapsysteem: waardoor je het bovenste deel van de borstvoedingskleding naar boven kunt schuiven. Door dit systeem kun je heel eenvoudig en discreet borstvoeding geven zonder dat men het ziet. Daarnaast gebruikt Boob enkel biologisch katoen en natuurlijke materialen bij het ontwikkelen van de kleding.

De huidige collectie van Boob
De collectie bestaat uit moderne, draagbare collectie in voornamelijk basiskleuren, maar ook decente prints. Deze collectie laat zwangere vrouwen hun vrouwelijke uitstraling behouden waardoor ze er prachtig uit zullen zien in de kleding van Boob. De huidige collectie die je in de webshop van Neufmoisbelle kunt vinden, bestaat voornamelijk uit basis shirts en tops die speciaal bedoeld zijn voor de borstvoedingsperiode. Ze hebben ook comfortabel en praktisch ondergoed gemaakt, waaronder ook de bekende Fast Food bh. Daarnaast heeft Boob ook hele comfortabele en trendy broeken, treggings en jeans!
     
Ben je nieuwsgierig geworden naar de prachtige positiekleding en borstvoedingskleding van Boob? Neem dan snel een kijkje in de Neufmoisbelle webshop. Hier vindt je een ruim assortiment van het Zweedse merk. Je vindt hier ongetwijfeld jouw ideale borstvoedingskleding of zwangerschapsjeans!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten