dinsdag 29 januari 2013

Buikbanden: Voor jezelf of als cadeau

Tijdens de zwangerschap zijn er veel nieuwe artikelen die je moet aanschaffen, voor jezelf en voor de kleine. Er zijn veel aspecten waar je rekening mee moet houden. Naast positiekleding en borstvoedingskleding, biedt Neufmoisbelle ook een aantal leuke buikbanden aan in de webshop! In dit blogartikel kijken we naar wat buikbanden zijn, welke maat je moet kopen en welke banden we in onze webshop aanbieden.

Wat zijn buikbanden?

Buikbanden zijn letterlijk banden die je om je buik kan dragen. Deze kunnen door zwangere vrouwen gedragen worden. Dit kan gedaan worden als mode accessoire, om extra aandacht te vestigen op je buik of juist ter versteviging. Tijdens de zwangerschap draag je nog al wat extra gewicht met je mee. Wat extra ondersteuning en stevigheid is dan wel fijn. Er zijn diverse buikbanden op de markt gebracht. De meeste buikbanden zijn van stevige kwaliteit gemaakt, hierdoor geven ze meer steun bij de groeiende buik. Dit is fijn voor zwangere vrouwen, want op deze manier neemt het een stukje gewicht weg.

De maat

Let bij het kopen van een buikband goed op de maat. Een te strakke en te kleine buikband is niet goed voor je, want deze kan je spieren afknellen en een te grote band is ook niet goed, want deze biedt dan geen voldoende ondersteuning. Koop daarom gewoon altijd een buikband in je normale maat! De buikbanden die je in de webshop van Neufmoisbelle vindt zijn gemaakt van stretch en groeien dus nog mee met je buik. Een buikband in een grotere maat kopen, is dus zeker niet nodig.

Leuk als cadeau
In de webshop van Neufmoisbelle vindt je leuke buikbanden met grappige prints van het merk Mama Band. Deze banden zijn leuk om voor jezelf aan te schaffen, maar ook erg leuk om een zwangere vriendin cadeau te doen! Ze hebben een grappige opdruk en wij leveren ze ook nog eens in een leuke cadeauverpakking!

Ben je nieuwsgierig geworden naar deze leuke buikbanden? Neem dan snel een kijkje in onze webshop! Daar bieden we een aantal leuke buikbanden aan die je makkelijk over je shirts en onder je zwangerschapsjas kunt dragen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten