dinsdag 29 januari 2013

De perfecte zwangerschapsjeans van Love2Wait

In onze webshop vernieuwen we continue de collecties met prachtige items voor ieder seizoen. We hebben net 3 prachtige spijkerbroeken binnen gekregen van het merk Love2Wait. Dit merk is gespecialiseerd in zwangerschapsjeans. In dit blog artikel kijken we naar het merk en de nieuwe spijkerbroeken.

Trendy kleding uit Nederland
Het Nederlandse merk Love2Wait bestaat nog niet zo heel lang, maar is nu al niet meer weg te denken uit het modebeeld voor zwangere vrouwen. De naam Love2Wait betekent dat vrouwen in de kleding van dit merk er fantastisch uit kunnen zien en dat het de moeite waard maakt om te wachten op de baby. De kleding is niet te onderscheiden van de nieuwste damesmode, met als gevolg dat ook steeds meer niet-zwangere vrouwen de kleding dragen!

Bij Neufmoisbelle zijn we gek op de mooie spijkerbroeken van Love2Wait. Onlangs hebben we 3 nieuwe exemplaren binnengekregen en we lichten ze hieronder voor je toe.
     
  • Romy regular jeans
    Deze spijkerbroek is een heerlijke comfortabele zwangerschapsjeans met een mooie wassing. De spijkerbroek sluit aan op de bovenbenen en de pijpen lopen recht uit. Een ideale jeans voor alle dagelijkse werkzaamheden. Combineer deze broek met een stoer jasje en mooie accessoires en je ziet er stijlvol uit!
  • Sophia skinny jeans
    Deze mooie spijkerbroek heeft een donkere wassing en sluit perfect aan bij het lichaam. Deze jeans is de perfecte partner voor een feestje. Combineer deze broek met mooie hakken, een top en een blazer en je bent klaar om uit te gaan!

  • Grace regular jeans
    Deze spijkerbroek heeft een mooie gekleurde wassing en zit heerlijk en comfortabel! Iedere zwangere vrouw wilt in zo'n fijne spijkerbroek rondlopen. Combineer deze met een heerlijk vest of een mooie trui en je kunt stralend de dag door!
Ben je nieuwsgierig geworden naar deze leuke items van Love2Wait? Neem dan snel een kijkje in onze webshop en vindt daar jouw perfecte zwangerschapsjeans.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten