woensdag 19 december 2012

Opening van de Neufmoisbelle winkel!


Op 15 december 2012 is het zo ver: de eerste fysieke winkel van Neufmoisbelle opent dan haar deuren! Na 3 jaar hard gewerkt te hebben aan de webshop, is Neufmoisbelle uit haar jasje gegroeid en was het tijd voor uitbreiding! In dit blog artikel lees je alles over de opening en onze speciale openingsactie.

Kleding passen
Het grote voordeel van een webshop is dat je gemakkelijk vanuit huis je favoriete kleding kan bestellen. Het nadeel van een webshop is dat je niet kan passen en van te voren niet weet of het artikel jou staat. Hier had Neufmoisbelle al eerder een oplossing voor gevonden: het was al mogelijk om bij ons thuis kleding te komen passen. Maar om dit voor alle zwangere vrouwen in Belgiƫ mogelijk te maken, heeft Neufmoisbelle nu haar eigen kledingwinkel!

Openingsactie
Omdat onze winkel 15 december geopend wordt, krijg je vanaf de 15e t/m het einde van dit jaar 10% korting op je eerste aankoop in de Neufmoisbelle winkel! De korting geldt op alle artikelen in de winkel. En alle artikelen die online staan in de webshop, vind je in onze nieuwe winkel terug! Om 10% korting te krijgen op de kleding, dien je de kortingscoupon mee te nemen. Deze vindt je op de site van Neufmoisbelle.

Het assortiment
In onze winkel vindt je onder meer de fantastische merken als Mama Licious, Mit Mat Mama, Torelle, Queen Mum en Noppies. Van al deze merken hebben we allerlei soorten zwangerschapskleding, onder meer de mooiste items als jurken, tops, broeken, buikbanden, leggings en vesten. Ben je benieuwd geworden naar ons aanbod en wil je het graag komen bekijken, voelen en passen? Dan ben je van harte welkom in onze winkel aan de Ninoofsesteenweg 247 in Dilbeek. Wij zijn open van woensdag t/m zaterdag, van 10:00 tot 18:00 uur.

Tot snel in onze winkel!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten