donderdag 6 december 2012

Zwangerschapsjeans: de verschillende soorten

Enkele jaren geleden bestonden er nog geen leuke moderne en hippe kleding voor zwangere vrouwen. Dit waren vooral comfortabele, praktische kleding die vaak heel basic waren. Tegenwoordig is dit geen probleem meer voor zwangere vrouwen. De keuze uit trendy kleding is enorm groot geworden! Dus het kleding probleem voor zwangere vrouwen anno 2012 is niet dat er geen leuke kleding is, maar eigenlijk dat er teveel leuke kleding is! Er is zoveel keuze, wat doet een zwangere vrouw nu aan? In dit blog artikel kijken we naar de verschillende soorten jeans voor de zwangerschapsperiode.

De jegging & de tregging
In een eerder blog artikel schreven we al over de leuke varianten van leggings: de jegging en de tregging. De jegging is een combinatie van een legging en een spijkerbroek (jeans). Een spijkerbroek kan heel stug zijn en voor zwangere vrouwen kan het daardoor niet comfortabel aanvoelen. Door een combinatie van een legging te maken, zit de jegging juist heerlijk aangesloten aan het lichaam! Dit zelfde geldt eigenlijk voor de tregging. Dit is een combinatie van een broek (trousers) en een legging. Deze combinatie zorgt ook voor de uitstraling van een broek, maar het heeft de comfort van een legging. Een heerlijk item voor de zwangerschapsperiode dus!

De skinny jeans
De slim jeans, ook wel de skinny jeans genoemd, is een broek die zijn introductie heeft gemaakt in 2005. Sindsdien is de broek niet meer weg te denken uit het modebeeld! En dus zijn ze ook een mode-musthave voor zwangere vrouwen! Het zijn strakke broeken, waarvan ook de pijpen strak om de enkels zitten. De jeans is in zoveel kleuren geïntroduceerd dat men nergens meer raar van op kijkt. Dus ook voor de zwangerschapscollectie zijn rode, groene of blauwe skinny spijkerbroeken een fantastische aanvulling!

De regular jeans
De regular jeans is een tijdloze spijkerbroek. Hij kan ten alle tijden gedragen worden en het is een model die nooit uit de mode zal raken. Een comfortabele en fijne soort spijkerbroek. Deze jeans is vooral een handige broek voor vrouwen met brede heupen, die daar de aandacht niet op willen leggen. Deze broek loopt namelijk recht naar beneden. De pijpen vallen niet smal, zoals een skinny jeans, maar ook de pijpen vallen recht naar beneden. Hierdoor wordt er geen nadruk op de heupen gelegd. Een ideale broek dus voor vrouwen die niet zo zeer de nadruk op de heupen willen leggen!

Er zijn verschillende soorten spijkerbroeken voor zwangere vrouwen. In de webshop van Neufmoisbelle vind je een breed assortiment van merken als Noppies, Mama Licious, Funmum en Boob. Nieuwsgierig geworden naar deze modellen? Neem dan snel een kijkje in de webshop van Neufmoisbelle en vindt daar jouw perfecte zwangerschapsjeans!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten