woensdag 21 november 2012

Zwangerschapskleding voor de feestdagen

Het is november, dat betekent dat de feestdagen er alweer snel aankomen! Iedereen wilt natuurlijk een prachtige outfit aan tijdens kerstmis en oud & nieuw. Een mooie jurk, een pailletten rokje, of een zijden blazer... we doen er altijd alles aan om ons zo mooi mogelijk te kleden voor de feestdagen! Ook voor zwangerschapskleding is er hele mooie feestkleding ontworpen. In dit blog artikel kijken we naar een aantal leuke outfits.

Little Black Dress

Een jurk die altijd erg chique gedragen kan worden, is de LBD, oftewel de Little Black Dress. Het is een musthave voor iedere vrouw! Sinds de introductie van Coco Chanel, is deze jurk niet meer weg te denken uit onze garderobes! Zwarte jurkjes zijn veelzijdig, chique en ze kunnen ten alle tijden gedragen worden! Een ideale jurk dus voor ieder moment en zeker ook voor de feestdagen.  Hiervan bieden we een aantal aan in onze webshop. Combineer deze jurk met prachtige zilveren of gouden sieraden; een mooie ketting, bijpassende armband en oorbellen. Een paar hoge hakken zou zeker niet misstaan, maar gaat je voorkeur liever naar comfortabel? Dan kun je deze jurk ook prima combineren met chique platte schoenen.

Kies voor kleur

De kleuren van de herfst en winter 2012/2013 zijn vooral gericht op aardetinten. Maar ook kleur mag gezien worden in dit seizoen! Vind jij een zwarte jurk geen feestelijke outfit? Dan kan je kiezen voor de modekleuren van dit moment. Kies voor bordeaux rood, paars en blauw. Prachtige kleuren om te combineren met zwart: een paarse jurk met een zwarte legging of panty, een blauwe top op een zwarte broek. Wil je feestelijk de decembermaand door? Kies dan voor kleur in je positiekleding!

Maak gebruik van decoratie
Vind je een Little Black Dress te gewoon? Kies dan voor feestkleding met decoratie; een versiering, een aanvulling op de 'normale' jurk. Daarvan bieden we in onze webshop ook een aantal leuke items aan! Deze jurken leggen de nadruk op de prachtige ronde vormen tijdens de zwangerschap en dan met name op de buik. We hebben prachtige jurken met een omslag om de buik, een strik om de buik, of een glinsterende riem die jouw outfit compleet maakt!

Ben je nieuwsgierig geworden naar al onze prachtige feestkleding? Neem dan snel een kijkje in de webshop van Neufmoisbelle en vind daar jouw perfecte zwangerschapstop en zwangerschapsjurk voor de feestdagen!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten