vrijdag 2 november 2012

Fair-trade positiekleding

Fair-trade kleding wordt tegenwoordig steeds belangrijker. Eerlijke producten tegen een eerlijke prijs. Ook Neufmoisbelle verkoopt fair-trade positiekleding en heeft een hart voor fair-trade en organische producten. Daarom is Neufmoisbelle altijd op zoek naar nieuwe leveranciers die met hun zwangerschapskleding willen ijveren voor een betere wereld. In dit blog artikel lees je alles over fair-trade positiekleding.
Wat is fair-trade kleding?

Er bestaan diverse webwinkels die uitsluitend fair-trade kleding verkopen. Deze kleding wordt gemaakt van duurzame materialen welke tegen een eerlijke prijs worden ingekocht en in het land van productie wordt een eerlijk loon betaald. Ook komt er geen kinderarbeid aan te pas bij het produceren van deze fair-trade kleding. Het gebruik van biologisch geteelde, natuurlijke grondstoffen wordt door steeds meer merken gehanteerd. Niet alleen zien de merken zelf in dat er meer aandacht moet komen voor de omstandigheden waarin een product wordt vervaardigd, ook consumenten worden zich steeds meer bewust van de producten die ze aanschaffen
Neufmoisbelle en fair-trade merkenNeufmoisbelle is constant bezig met het uitbreiden van het fair-trade positiekleding assortiment. Op dit moment bieden wij al een ruim assortiment aan met onder andere de merken Boob, Akua-Ba en Weleda. Om te benadrukken dat fair-trade kleding net zo goed en mooi is als 'gewone' positiekleding zullen wij in dit artikel een deel van het aanbod van Neufmoisbelle aan  fair-trade positiekleding belichten.  We bieden onder meer:
Slaapbeha'sDe slaapbeha's zijn van 100% organisch biokatoen vervaardigd en speciaal ontwikkeld voor de kraamperiode. Door het ontbreken van sluitingen is deze bh zeer geschikt om mee te slapen.
Tank topsNeufmoisbelle heeft diverse comfortabele Tank Tops welke in Afrika gemaakt worden. Deze Tank Tops zijn 100% fair-trade en het materiaal bestaat voor 100% uit organisch katoen. Leuk extraatje: de top bevat een houten bedeltje dat geluk brengt volgens Afrikaanse traditie.
Nightdress
Een prachtige nightdress van het merk Boob is één van onze favorieten! Deze nightdress draag je tijdens je zwangerschap, de  borstvoedingsperiode en ook nog lang daarna. De nightdress wordt nog interessanter door de innovatieve 'overlap'. De bovenste helft van het nachthemd schuif je omhoog zodat je heel discreet borstvoeding kunt geven. We hebben diverse soorten in ons assortiment.
Hippe shirtsNeufmoisbelle biedt diverse hippe zwangerschapsshirts aan. Door de diverse kleuren, maten en soorten bieden we een ruime keuze aan de zwangere vrouw. Voor elk gekocht zwangerschapsshirt wordt een klamboe gedoneerd aan een zwangere vrouw in Burkina Faso om haar kind te beschermen tegen malaria.
Zwangerschap en borstvoedingsjurkLekker warme zwangerschap -en borstvoedingsjurken met een overlap zodat je discreet borstvoeding kunt geven zonder het zelf koud te krijgen! Deze jurken worden vervaardigd van 100% biokatoen.

Zwanger, hip en fair-trade gaan hand in hand bij Neufmoisbelle. In dit artikel hebben we een klein deel van onze
positiekleding belicht. Doordat wij ons assortiment constant uitbreiden, is er voor ieder wat wils. Kijk eens rustig rond in onze webwinkel en laat je verrassen!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten