vrijdag 2 november 2012

Mama-Licious: Hip, trendy en comfortabel


Moeder worden is het mooiste wat vrouwen kunnen meemaken. Na negen lange zware maanden, komt de mooiste dag van je leven: de geboorte van je kindje. Tijdens de zwangerschap hebben vrouwen het zwaar, maar vrouwen willen tijdens deze periode ook goed voor de dag komen. Bij Mama-Licouis zijn er voor alle aanstaande moeders trendy zwangerschapskleding verkrijgbaar voor een interessant prijs. In dit blog artikel lees je er alles over.

Mama-Licious: hip, trendy en comfortabel
Mama-Licious staat voor hippe en trendy zwangerschapskleding. Uit ervaring weet Mama-Licious dat vrouwen snel uitgekeken raken op beperkte garderobe (tijdens de zwangerschap). De collectie bestaat dan ook allemaal uit betaalbare zwangerschapskleding die naast hip en trendy ook comfortabel zijn.

Kleurrijke wintercollectie
Mama-Licious heeft voor deze winter een kleurrijke collectie voor jou in haar assortiment. Deze kleuren variƫren van mosterdgeel, bordeauxrood, oranje, legergroen, paars en blauw. Ook komen de aardetinten in opmars de komend seizoen, zoals de karameltinten. Wat ook altijd bij het winterseizoen past zijn de grijze en de zwart gekleurde zwangerschapskleding. Mama-Licious speelt hier goed op in met leuke tops, jurkjes en jeans!

Zwangerschapsjeans van Mama-Licious
Weg met de wijde joggingbroeken en alle andere broeken die niet de perfecte pasvorm hebben. Vrouwen willen zich goed kleden, maar tijdens de zwangerschap gaat de voorkeur ook naar comfortabele kleding. Mama-Licious heeft voor de zwangere vrouwen ook stoere jeans in haar collectie die de perfecte pasvorm hebben en ook comfortabel zitten. De stoere zwangerschapsjeans van dit hippe merk zijn verkrijgbaar in de volgende modellen:
  1. Malene Slim Jeans – comfortabele jeans en niet te strak
  2. Dionne Regular Jeans – comfortabele jeans met een rechte pijp
  3. Betzy Regular Jeans –  comfortabele jeans met een mooie donkere wassing
  4. Gloss Jeansrokje – mooie donkere jeansstof met hippe stiksels, perfect bij dikke panty's
Zwangerschapsjurkjes voor de feestdagen
Mama-Licious heeft voor de zwangere vrouwen ook gedacht aan chiquere gelegenheden. De zwangerschapsjurken van Mama-Licious zien er prachtig uit en zijn ook nog een praktisch en comfortabel. Aangezien de feestdagen er ook alweer aankomen, komen deze zwangerschapsjurken goed van pas!
Nieuwsgierig geworden naar de collectie van Mama-Licious? Op onze webshop hebben we onlangs nog nieuwe zwangerschapskleding van Mama-Licious aan het assortiment toegevoegd. Neem snel een kijkje en wordt ook een Mama-Licious!



Geen opmerkingen:

Een reactie posten