vrijdag 9 november 2012

Nieuw bij Neufmoisbelle: Mit Mat Mama

Je bent een moderne trendy vrouw die op de hoogte is van de laatste modetrends. Er zal ongetwijfeld een moment komen dat je zwanger wordt, waardoor je niet je dagelijkse kleding meer kunt dragen. Wil je er tijdens je zwangerschap weer net zo trendy als in het dagelijks leven bijlopen? Kies dan voor het Spaanse kledingmerk Mit Mat Mama! In dit blog artikel kijken we naar dit fantastische nieuwe merk in onze webshop.

Mit Mat Mama
Bij een zwangerschap kun je je haast niet denken om strakke broeken, “versleten look” jeans, mini-rokken en leggings te dragen. Dit soort kleding zitten vaak niet comfortabel, want het lichaam van de vrouw bij de zwangerschap ondergaat een metamorfose. De buik wordt gedurende negen maanden groter, waardoor de strakke kleding niet meer past. Mit Mat Mama heeft daar haar eigen filosofie in en ontwikkeld vervolgens modieuze kleding voor zwangere vrouwen! Trendy kleding die perfect aansluit op de mooie rondingen van vrouwen tijdens zwangerschap.

Waar staat het merk voor?
De oorsprong van Mit Mat Mama gaat terug naar 1983. In de jaren tachtig werd er nog weinig rekening gehouden met zwangere vrouwen. Tijdens de zwangerschap verloren vrouwen hun stijl en persoonlijkheid die zij normaal droegen. Mit Mat Mama bedacht toen het concept met behulp van de woorden Fashion, Design en Zwangerschap. Met deze woorden werd er een fundering ontwikkeld van het merk Mit Mat Mama. Het merk heeft zich in de afgelopen jaren erg succesvol ontwikkeld. Het is een jong en dynamisch bedrijf met zeventien winkels in Barcelona, Madrid, Valencia, Sevilla en Zaragoza.

Jade Foret
Het succes van het merk Mit Mat Mama is in België niet onopgemerkt gebleven. Sinds kort is het Belgische topmodel Jade Foret het gezicht én het lichaam van Mit Mat Mama. Het Belgische topmodel was gedurende de nieuwe collectie van het Spaanse merk zelf zwanger. Hierdoor genoot ze meer van de samenwerking met Mit Mat Mama! Jado Foret heeft in het verleden gewerkt met grote merken als Levi's en Armani.

Hippe jurkjes
Mit Mat Mama heeft modieuze zwangerschapsjurken in haar collectie. Zwangere vrouwen kunnen met Mit Mat Mama hun eigen stijl en persoonlijkheid blijven uitstralen. Neufmoisbelle heeft een collectie zwangerschapsjurken aan haar assortiment toegevoegd. Een hiervan is de Mit Mat Mama “Bone”. De Mit Mat Mama “Bone” is een schitterende zwarte jurk met witte stippen, welke rechtstreeks uit Barcelona komt. Het is voorzien van een kwalitatieve stof en uitstekend gevoerd en afgewerkt met mooie accenten. Een unieke jurk die exclusief verkrijgbaar is bij Neufmoisbelle!

Ben je nieuwsgierig? In de Benelux is het merk Mit Mat Mama nu exclusief verkrijgbaar bij Neufmoisbelle! Neem snel een kijkje in onze webshop voor allerlei soorten zwangerschapskledij.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten