donderdag 8 november 2012

Winter fashion item: De legging

De koude wintermaanden zitten er alweer aan te komen. Dat betekent dat we weer een andere garderobe inhoud nodig hebben. En qua zwangerschapskleding hoeft dat alles behalve saai te zijn! Ook in de winter kun je prachtige jurken aan, in combinatie met bijvoorbeeld een legging. In dit blog artikel kijken we naar zwangerschapsleggings.

De legging: een fashion item sinds de jaren '80
De legging. Je houdt er van of je houdt er niet van. De ene vrouw draagt het liefst een fijne losse broek, de ander vindt zo'n strakke legging heerlijk! Leggings hebben in de jaren 80 en in de jaren 90 de grote opmars gemaakt en sindsdien zijn ze niet meer uit het modebeeld weg te denken. Ook voor zwangere vrouwen zijn er speciale zwangerschapsleggings gemaakt. Een normale legging valt tot aan de buik, of iets over de buik heen. Zwangerschapsleggings zijn zo gemaakt dat ze volledig over de buik heen vallen.

Legging.. Tregging.. Jegging..
Er zijn vele varianten van de legging op de markt gekomen. Ze dragen de namen tregging en jegging. Ook voor de zwangerschap zijn deze varianten gemaakt. Een tregging is een combinatie van de woorden Trousers en Legging. Het is dus letterlijk qua stof ook de combinatie van een broek en een legging. Een Jegging is een combinatie van de woorden Jeans en Legging en is dus een combinatie tussen een jeans en een legging. In onze webshops beiden we ook een aantal zwangerschapsjeggings en treggings aan!

Waarmee combineer je de legging?

Een zwangerschapslegging is ideaal om te dragen onder een mooie jurk. Een zwarte legging is ideaal, omdat deze kleur in principe bij iedere kleur jurk staat. Maar draag je een mooi gekleurde jurk? Kies dan eens een kleur uit die jurk als kleur voor je legging! Dan matcht je kleding perfect bij elkaar.

De leggings van Neufmoisbelle
In onze webshop bieden we een ruim assortiment zwangerschapspanty's, legging, treggings en jeggings aan. Ze variƫren van zwart tot rood tot roze! We bieden de fijnste modellen aan van zwangerschapsmerken als Noppies, FAB9, Queen Mum, Love2Wait, Boob en Mama Licious. Ben je na het lezen van dit blogartikel nieuwsgierig geworden naar onze collectie zwangerschapskleding? Neem dan snel een kijkje in onze uitgebreide webshop!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten