vrijdag 12 oktober 2012

Vind de perfecte zwangerschapsjas voor de winter!

De winterperiode komt er weer aan. Ben je op dit moment zwanger? Dan ben je ongetwijfeld voor de koude maanden op zoek naar een mooie winterjas. Het moet een jas worden die trendy is, comfortabel zit en jou en je buik ook nog eens lekker warm houdt. Op onze webshop bieden we  de nieuwe collectie winterjassen aan. In dit blogartikel vertellen we hier wat meer over.

De diversiteit van Mama Licious

Mama Licious is een merk dat prachtige kleding maakt voor de moderne zwangere vrouw. De designers van dit merk vinden het belangrijk dat zwangere vrouwen hun stijl, schoonheid en vertrouwen moeten blijven behouden, ook tijdens de zwangerschap. Dit willen ze met hun zwangerschapskleding uitstralen. De winterjassen van Mama Licious zijn erg divers: van een chique trenchcoat, een stoere lange jas, tot een heerlijke wollen jas. Keuze uit diverse soorten dus bij dit prachtige merk!

Lange trenchcoats van 9Fashion

Ben je op zoek naar een mooie lange trenchcoat met vrouwelijke accenten? Dan zit je bij het merk 9Fashion goed! Met de zwangerschapskleding wilt 9Fashion ervoor zorgen dat vrouwen een comfortabel, aantrekkelijk en sexy gevoel krijgen. Ook dit merk richt zich op de moderne en modieuze zwangere vrouw. Een aantrekkelijk en sexy gevoel krijg je ongetwijfeld door het dragen van de mooie winterjassen. Deze trendy trenchcoats met vrouwelijke accenten houden jou en je buik heerlijk warm.

Vrouwelijk en stoer in Torelle

Torelle is een bijzonders merk voor zwangerschapskleding die het voor zowel de vrouwelijke als de stoere dames mogelijk maakt om te schitteren tijdens de zwangerschap! De designers van Torelle spelen in op de veranderende mode en snappen dat vrouwen ook tijdens hun zwangerschap een skinnyjeans, een sexy jurk en een stoere jas willen dragen! De winterjassen van dit merk zijn enerzijds fijne poncho's en anderzijds stoere lange jacks!

Trendy zwangerschapsponcho's van Love2wait

Het Nederlandse merk Love2Wait vindt het belangrijk dat zwangeschapskleding net zo leuk moet zijn als de normale kleding van vrouwen. Love2Wait is een geweldig merk voor vrouwen die graag hun jeans willen blijven dragen, houden van stoere tops en riemen met studs. Voor de winter bieden ze heerlijk warme poncho's aan. Het voordeel van een poncho is dat je ze ook na je zwangerschap kunt blijven dragen. Dus naast dat deze poncho's heel trendy zijn, zijn het ook nog eens erg praktisch!

Ben je na het lezen over deze items en merken nieuwsgierig geworden? Neem dan snel een kijkje in onze webshop en vind jouw perfecte zwangerschapsjas voor de winter!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten