dinsdag 23 oktober 2012

Nieuwe borstvoedingsbh van Boob!

Het Zweedse merk Boob kennen we natuurlijk van de heerlijke comfortabele en praktische kleding. De fijne Fast Food bh van Boob is al jaren onze bestseller! Nu heeft Boob een goedkopere versie van deze Fast Food bh gelanceerd. In dit blog artikel kijken we naar wie Boob is, naar de huidige collectie en naar deze nieuwe bh.

Wie is Boob?
Boob is een Zweeds merk, welke is opgezet in het jaar 1999. Het moederschap is een geweldige ervaring en het merk Boob wilt vrouwen helpen om deze periode zo comfortabel mogelijk te maken. Tegelijkertijd willen ze ook zorgen dat zwangere vrouwen en vrouwen net na hun zwangerschap fantastisch gekleed kunnen gaan! Boob biedt enerzijds zwangerschapskleding aan en anderzijds borstvoedingskleding. Vaak bieden ze ook combinaties aan, bh's, tops of jurken die zowel tijdens de zwangerschap als tijdens de borstvoedingsperiode gedragen kunnen worden! De zwangerschapskleding bevat mooie kleding die de vrouw haar vrouwelijke uitstraling laat behouden. De borstvoedingskleding bestaat uit veelal stijlvolle basiskleding, die zeer praktisch zijn voor het geven van borstvoeding.

Comfortabele borstvoedingsbh's
Gezien de komst van de nieuwe goedkopere Fast Food bh, willen we in dit blogartikel voornamelijk kijken naar de borstvoedingslingerie van Boob. De borstvoedingsbh's van het merk zijn het meest comfortabel! Daarnaast zijn ze ook nog eens zeer praktisch, want vele bh's zijn een zwangerschapsbh en een borstvoedingsbh in één! De bekende Fast Food bh is een zeer comfortabel model. De stof is zacht gewoven en biedt ondersteuning waar je het nodig hebt. Daarnaast is de bh naadloos en elastisch, waardoor je hem zowel tijdens je zwangerschap als tijdens de borstvoedingsperiode kunt dragen!

De nieuwe Fast Food bh
De Fast Food bh is al jaren onze bestseller. Het Zweedse merk is nu met een goedkopere variant op de markt gekomen. Want hoewel de bh het perfecte en meest comfortabele model is, was de huidige bh met €39,00 niet de goedkoopste in ons assortiment. De nieuwe Fast Food bh van Boob kost €25,00 en is net zo comfortabel. Het is een naadloze bh en kan ook tijdens de zwangerschap gedragen worden! Deze bh heeft handige clips om de bh te openen als je borstvoeding gaat geven. Deze nieuwe variant is beschikbaar in zwart en wit.

Met de komst van de nieuwe variant van de Fast Food bh, heeft Boob het fantastische assortiment weer uitgebreid. Dit keer met een goedkopere variant, wat voor veel vrouwen een uitkomst zal zijn! Ben je nieuwsgierig geworden naar deze nieuwe goedkopere Fast Food bh? Neem dan snel een kijkje in onze webshop en vindt daar jouw perfecte borstvoedingsbh!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten