vrijdag 5 oktober 2012

5 Tips voor jouw babyuitzet

Als er een kindje op komst is, zullen er veel veranderingen plaatsvinden. De babykamer, alle benodigdheden om je kleine te verschonen, eten te geven, leuke kleding, speeltjes, knuffels.. en vergeet een nieuwe garderobe aanvulling voor je zelf ook niet! Er komt dus veel bij kijken. In dit blog artikel bieden we tips voor de uitzet voor jouw toekomstige baby.

Tip 1. Een goede nachtrust
Voor het slapen heb je in ieder geval een wieg of ledikantje nodig en een lekker warm slaapzakje. Maak het meer op temperatuur door een kruik. Gebruik bedzeiltjes, hoeslakens, bovenlakens, onderlakens en dekentjes om het zo aangenaam mogelijk voor de kleine te maken. Tot slot mag een babyfoon ook niet ontbreken bij het slapen. Babyfoons heb je tegenwoordig ook al met videoschermen, waardoor je niet alleen kan horen maar ook direct kan zien of de kleine al goed in slaap is gevallen.

Tip 2. Lekker baden in een warm bad
Voor het baden heb je allereerst een babybadje nodig (met standaard), een badthermometer om de juiste temperatuur op te meten, badcapes of een omslagdoek en washandjes. Voor de verzorging bestaan er speciale babyzeep, babybodylotion en babyhaarlotion. Daarnaast zijn een nagelschaartje en borsteltje ook handig. Een luieremmer kan ook handig zijn, als je geen prullenbak in de buurt hebt.

Tip 3. Stijlvol gekleed
Luiers mogen natuurlijk niet ontbreken onder de kleding. Daarnaast kun je zelf kiezen wat je jouw kindje aantrekt. Truien, shirts met drukknoopjes, rompertjes, vesten, broeken, leggings, sokjes, mutsjes.. eigenlijk alles wat je je kleine zelf aan wilt doen.

Tip 4. De beste verzorging
Die luiers staan nu op je checklist, maar een aankleedkussen om de kleine te verschonen mag ook niet ontbreken. Hiervoor heb je ook hoezen nodig. Daarnaast zijn monddoekjes altijd handig, lotion doekjes, billenzalf, zinkzalf en een handige verzorgingstas / luiertas waar je alles in kwijt kan als je op pad moet. Op onze website bieden we zeer trendy luiertassen van het leuke merk Little Company!

Tip 5. Eet smakelijk!
Voor het voeden van je kindje heb je nodig: zuigflessen, flessenspenen en een flessenreiniger. Daarnaast zijn een voedingskussen en een hoes hiervoor erg handig bij het voeden. Tot slot is een melkpoedertoren ook een erg handig uitzetproduct. In deze toren kun je 3 (of meerdere) afgemeten melkpoeder voedingen bewaren. Dit is vooral erg nuttig als je op pad gaat en de voeding mee wilt nemen.

Deze tips bieden slechts een basis voor de aanschaf van de uitzet. Je bent natuurlijk helemaal vrij om deze naar eigen wens in te vullen. Naast alle prachtige leuke spullen die je moet aanschaffen voor jouw toekomstige baby, moet je jezelf niet vergeten! Je kan al aan het begin van je zwangerschap beginnen met het aanschaffen van zwangerschapskledij. Op onze website bieden we een zeer groot aanbod van onder meer erg leuke jurkjes, tunieken, tops en broeken.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten