dinsdag 16 oktober 2012

De nieuwe collectie zwangerschapsjurken

We hebben een compleet nieuwe collectie zwangerschapsjurken binnen! Heb jij ze al bekeken in onze webshop? In dit blog artikel behandelen we een aantal hippe merken en jurken. Ook kijken we naar de manier waarop deze merken inspelen op de (kleuren)trends van dit moment!

Stoer over straat in de jurkjes van Love2wait
Ben je op zoek naar een stoer jurkje met een leuke print? Dan zit je bij het merk Love2Wait goed! Dit hippe merk biedt jurkjes aan met aparte drukke prints, welke erg leuk gecombineerd kunnen worden met een mooie blazer of een mooi vest. Love2wait speelt in op de kleurentrends van dit moment en biedt jurkjes aan in de kleuren zwart, paars en groen.

Straal in jurkjes van Queen Mum
Queen Mum heeft voor de herfst en de winter van 2012 en 2013 een prachtige collectie zwangerschapsjurken ontworpen. Het zijn allemaal effen jurkjes in diverse kleuren. Liever geen effen? Kies dan voor een jurk met stippen print! Deze zwangerschapsjurken met lange mouwen zijn beschikbaar in de kleuren okergeel, paars, donkerblauw en groen en zijn hiermee ideaal voor de herfst en de winter!

Mooie en praktische jurken van Boob
Het leuke merk Boob is ook dit seizoen weer met erg leuke en praktische jurken op de markt gekomen. Het Zweedse merk heeft wederom 2-in-1 jurken gemaakt: het zijn zowel zwangerschapsjurken als borstvoedingsjurken! Hierdoor heb je langer plezier van je kleding.

Show je ronde vormen in 9Fashion
9Fashion heeft voor de nieuwe collectie prachtige jurken ontworpen die de ronde vormen van zwangere vrouwen nog eens extra benadrukken.  9Fashion doet dit door een grote strik of band om de buik heen te plaatsen.  Show je prachtige ronde vormen in deze jurken! Deze jurken zijn beschikbaar in de kleuren van dit moment: grijs, zwart, blauw en groen.

Chique tijdens de feestdagen in Torelle
De meeste chique zwangerschapscollectie die we binnen hebben gekregen voor dit seizoen zijn de jurkjes van het merk Torelle. Naast dat deze jurkjes er prachtig uit zien, zijn ze ook nog eens erg praktisch; ze hebben zowel zwangerschapsjurken als borstvoedingsjurken gemaakt! Met de kleuren spelen ook zij weer in op de kleuren van dit seizoen: donker paars, blauw en grijs. Doordat het mooie en chique jurken zijn, zijn ze ook zeer geschikt voor de feestdagen!

Ben je na het lezen van dit blog artikel nieuwsgierig geworden naar deze prachtige jurken? Neem dan snel een kijkje in onze webshop! Hier vind je het volledige aanbod. Ongetwijfeld zit hier de perfecte zwangerschapsjurk voor jou tussen!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten